Bolig

Disse møblene gjør kjøkkenet komplett

De fleste av oss drømmer om det perfekte kjøkkenet. Dessverre så kan ett nytt kjøkken løpe opp i mange titalls tusen kroner, noe som gjør at et nytt kjøkken ikke alltid står høyest på prioriteringslisten. Hvis man ønsker å friske opp kjøkkenet, så er det likevel håp. Man trenger faktisk ikke å bruke tusenvis av kroner på å gi kjøkkenet ett nytt pust.

Enkle og montere

De aller fleste kjøkkenmøbler er faktisk overraskende enkle og montere. Om man har plass til dem eller ikke, avhenger selvfølgelig av hvordan kjøkkenet er utformet og hvor stort det er. Likevel så kan man få plass til flesteparten av disse møblene, hvis man kjøper dem i mindre størrelser. Er man på utkikk etter møbler til kjøkkenet kan man med fordel sjekke ut traevarer.no. De har et bredt utvalg av møbler til kjøkkenet, som er utarbeidet i solid og flott tremateriale.

  • Hyller og stativ

Mangler man litt ekstra plass i skap og skuffer, kan det være en god ide og investere i noen hyller eller stativ, som kan monteres på veggen. Bare vegger er ofte en oversett sel av kjøkkenet.

  • Barstoler

Barstoler gir et kult preg på kjøkkenet. Dette avhenger selvfølgelig av at man har plass til dem, da ikke alle kjøkken har en kjøkken-øy eller høy benk.

  • Vinhylle

Vin smaker ikke bare utrolig godt, men vinflaskene ser også utrolig bra ut. Derfor bør de ikke gjemmes vekk i skap, men heller stilles i en vinhylle sånn at det både frigjør plass og blir en del av dekoren på kjøkkenet.

  • Veggklaff

Har man et mindre kjøkken med lite plass, så kan en veggklaff være en genial løsning. Veggklaffen monteres enkelt på veggen, og kan klaffes ned med en gang. En veggklaff er genial hvis man ønsker å ha et lite bord man kan spise frokost på om morgene for eksempel.

You may also like