Bolig

En hagestol for enhver smak – 5 valg

Sitter du og funderer på hvordan du skal møblere på terrassen for at hagen som bli ditt foretrukne oppholdssted? Hvordan det tar seg ut med en sittegruppe der og noen solsenger der? Som regel vil man ha et sted å sitte, og da blir valg av hagestol ganske avgjørende.

Følger du lenken vi har lagt til, så vil du komme til en nettbutikk drevet av folk som elsker å ha fine hager, og her kan du se hva vi mente med hagestol for enhver smak. For det er nettopp for sånne som deg som vil kjenne utvalget av hagestoler. På den måten kan du ta et valg som gjør at du blir fornøyd.

Her er 5 typer hagestoler du kan velge:

Regissørstolen i heltre

Regissørstolen er klassisk og tidløs. Den passer til et selskap der folk er fokuserte og skal sitte komfortabelt ved et bord. Regissørstoler brukes jo ofte på filmsett, og kanskje hagen er din scene?

Sammenleggbar strandstol i teak

Sommer og hagetid er avslapning og kos. Med en sammenleggbar strandstol i teak får man alt man trenger for en blund. Etterpå kan man legge den sammen og stue den bort om det er ønskelig.

Hagelenestoler i antrasitt plast

Hagelenestoler har som regel armlene og har utsøkt komfort. Her kan man slappe av i beina ved å vippe den rolig bakover. Et utsøkt møbel for dem som vil ha enda mer komfort og trivsel.

Gyngestoler i tekstil

En gyngestol er ikke bare for gamlefar. Den passer også for ammende mødre og barn som vil gynge. De tar liten plass og kan enkelt flyttes. Gyngestoler har ikke for vane å settes i hagen, men med disse vil man få et nytt unikt utseende.

2-seters hagestol i gran

Vil man slappe av med sin kjære så passer en 2-seters hagestol i grantre. Den er impregnert og farget i din favorittfarge. Det er like lett å sovne i disse som noe annet sted. Perfekt for rolige hager.

You may also like