Bolig

Guide til hjemmekino- og surroundanlegg

Å kunne se en film og streame på et stort lerret eller en stor skjerm er en helt annen opplevelse enn å se den på telefonen, nettbrettet, PC-en eller sin egen TV hjemme i stuen. Med et hjemmekinoanlegg kommer også ofte et surroundanlegg for å gjøre den helhetlige opplevelsen komplett. God lyd kan nemlig være med på å øke filmopplevelsen ytterligere. Du kan sjekke ut flere forskjellige hjemmekino- og surroundanlegg hos HiFi-Freaks. I neste avsnitt finnes noen viktige ting å tenke på før du kjøper hjemmekino og surroundanlegg.

Viktig å tenke på før du kjøper hjemmekino og surroundanlegg

Før man velger å investere i et hjemmekinoanlegg og surroundanlegg kan det være lurt å se på og finne mer ut av de forskjellige produktene som tilbys på markedet. Det finnes både high-end og billige produkter. Det er også forskjell på en lydplanke og én eller flere høyttalere. Forskjellen ligger først og fremst i lydopplevelsen, og velger du å investere mer i høytaleranlegget vil du merke en bedre lydopplevelse med et større og kraftigere lydspekter. Når du skal velge hvor mye penger du vil legge ned i valg av hjemmekino- og surroundanlegg kan det være lurt å tenke over hvem som skal bruke det, hvor stor plass det tar og hvor viktig god lyd er for deg. Ved å tenke over disse tre tingene vil du lettere kunne finne de produktene som passer dine behov og på den måten betaler du for det du får.

Noen eksempler på produkter til ulike behov

Skal du forbedre lydopplevelsen på gutterommet, hvor det stort sett spilles FIFA, sees fotballkamper eller sees film kan det være nødvendig å investere i en Philips HTL 2-, 3- eller 5-serie som gir mye lyd for pengene. Er man til motsetning ute etter den ultimate lyd-og bildeopplevelsen er B8 SkyQuake den beste lydplanken. ”B8 SkyQuake er en ordentlig kraftig lydplanke som passer for de som er opptatt av å se de beste filmene på den beste TV-en med den beste lyden – til en pris som er innenfor rimelighetens grenser. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like