Bolig

Har du funnet riktig overmadrass?

En overmadrass er viktig for å tilpasse liggekomforten og temperaturen i sengen din. I tillegg så hindrer madrassen den dysfunksjonelle sprekken mellom madrassene og dobbeltsengen. Midlertidig, er det vanskelig å tilrettelegge hvilken madrass som er best egnet for ens egen seng. Med noen enkle tips så kan man raskt finne en passende variant. Begynn med å se tilbud her.

Latex Single for en bløtere overflate

Latex Single er en overmadrass for dem som liker et bløtere underlag. Den har en lavere densitet enn andre varianter, for å kunne gjøre sengen mer elastisk å ligge i. Samtidig har Latex Single en høyere densitet enn andre overmadrasser med kjerne av memoryskum. Derfor kan overmadrassen virke mer fast å ligge på enn modellene laget av sistnevnte materiale. Latex madrassen har midlertidig en tykkelse på omtrent 4 cm med et bolster på 2 centimeter på hver side. Dette lever opp til forventingene om at madrassen er av god kvalitet. I tillegg sikrer det at Latex kjernen gir de fordelene som materialet er kjent for.

Mayan Green for et grønnere forbruk

Er du mer miljøbevisst, så vil Mayan Green være midt i blinken for deg. Mayan Green er et naturprodukt som inneholder økologisk Latex. Madrassen har et bolster på 1,5 centimeter på hver side og en kjerne på hele 6 centimeter. Det betyr at Latex kjernen hovedsakelig utgjør høyden på overmadrassen. Mayan Green har en høyere densitet enn andre varianter som gjør materialet mer fast. Midlertidig så gir dette riktig støtte til kroppen uten å harme en dårlig rygg.

Mayan Green er ikke kun av god kvalitet. Det er også en allergivennlig madrass. Dette gir et godt utgangspunkt for en god nattesøvn. Man forsøker også å gjøre overmadrassen 100% CO2nøytral. Det vil sikre en økologisk overmadrass som man kan ligge på med god samvittighet. Ikke minst vil dette gjøre Mayan Green bæredyktig både for miljøet og for ryggen din.

You may also like