Bolig

Hvordan finne en god kontinentalseng

En god natt søvn og komfort starter med en seng av høy kvalitet. Dette er viktig å tenke på når man skal velge en kontinentalseng. Bare hvis sengen er god og komfortabel kan du føle deg uthvilt neste dag. Vi har derfor laget en guide som vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite om kontinentalsenger. Forhåpentligvis vil denne informasjonen være nyttig for deg når du skal kjøpe en ny kontinentalseng.

Hva er en kontinentalseng?

Kontinentalsenger en av de mest populære sengene. Sengen består av tre komfortable madrasslag. Disse tre lagene samarbeider for å gi deg en behagelig nattesøvn. Disse tre madrasslagene gjør at sengen er en del høyere enn vanlige senger. Sengen er svært nyttig hvis du sliter med ryggsmerter eller ønsker å forebygge ryggsmerter.

Den tykke overmadrassen sammen med de andre madrassene vil øke komforten. En slik komfort er vanskelig å oppnå med en enkel madrass. Det er også mulig og endre hardheten på overmadrassen. Dette gjør det mulig å endre søvnopplevelsen uten å måtte endre hele sengen. Men når alt kommer til alt er det de tre madrassene tilsammen som avgjør hele opplevelsen av sengen.

Hva bør jeg se etter når jeg kjøper en kontinentalseng?

Når du skal kjøpe en kontinentalseng bør du følge sjekklisten nedenfor. Denne vil hjelpe deg på god vei til å finne en kontinentalseng av høy kvalitet.

  • Størrelsen på sengen

  • Kvaliteten på de tre madrassene

  • Gode fjører

  • God overmadrass

  • Rammemadrass av høy kvalitet

Hvis du tar disse fem kriteriene i betraktning neste gang du skal kjøpe en kontinentalseng bør du finne en passende seng. Husk at man tilbringer omtrent 8 timer i sengen hver natt, så det er viktig at du velger en seng av høy kvalitet. En god natt søvn er utrolig viktig for helsen! Les mer om kontinentalsenger her.

You may also like