Bolig

Hvordan man kan få et koselig hjemmekontor?

For de som jobber helt eller delvis hjemmefra kan det være alfa og omega å ha sitt eget hjemmekontor. Mange av oss kjenner til det med å sette seg i stua eller på kjøkkenet for å jobbe, der det ofte kommer andre ting i fokus. Man skal bare rydde litt, eller vaske opp den ene gryten. Til slutt kan det bli sånn at man slettes ikke får utnyttet den tiden man har satt av til å jobbe. Det å jobbe hjemmefra krever rammer og struktur, og dette begynner ofte i et hjemmekontor.

  • Møbler

Møblene bør selvfølgelig være både stilrene og komfortable. Hvis man bruker mange timer i en kontorstol og bak et skrivebord, så er det også viktige at disse er praktiske og holdbare. Hvis man skal legge penger i et møbel, så vil det nok være en skikkelig og ergonomisk kontorstol.

 

  • Farger

Det kan være lurt å holde fargene så lyse og friske som mulig. Når man jobber hjemmefra så har man bruk for inspirasjon og ro. Hjemmekontoret skal være en oase der man får tid og lyst til å oppholde seg. Man kan selvfølgelig ha sterke og mørke farger på for eksempel interiøret, men man bør holde veggene lyse. Hvis de er for mørke kan det fort virke dystert på mørke vinterdager.

 

  • Dekorasjoner og lignende

Det er viktig at hjemmekontoret er forholdsvis stilrent, og at det ikke er en masse krimskrams som tar opp plass og virker distraherende. Dekorasjonene skal også gå hånd i hånd med resten av rommet. Det kan være lurt med et par potteplanter for å gi litt friskhet til rommet. Vil man virkelig sette er koselig og elegant preg på hjemmekontoret kan det være en god ide å installere en peis eller vedovn. Dette kan også virke imponerende hvis man har møter eller får kunder på kontoret. Det er få ting som senker roen og gir lys og varme til et rom, enn peiser eller vedovner, spesielt på mørke vinterdager.

 

Tips hvis man ønsker å jobbe hjemmefra med nettbutikk

Hvis man går med tanken om å jobbe hjemmefra med egen nettbutikk, eller kanskje allerede gjør det, så kan det være en god ide å bruke en leverandør som tilbyr løsninger for nettbutikken fra A til Å. Når man har sin egen nettbutikk så vil man gjerne kunne fokusere på varene og kundekontakten, og la andre ta seg av resten. Se mere her.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like