Bolig

Ikke kjøp hvitevarer uten å sjekke ut de ulike testsidene som finnes på internett

I ny og ne må man gå til det skritt å kjøpe seg en ny hvitevare. Enten dette er et førstegangskjøp, eller om det er utskiftning av en eldre modell som ikke lenger fungere etter hensikten.

Ved at det er så mange ulike modeller og merker å velge mellom kan det å finne et produkt som passer både lommebok og behov være utfordrende.

Heldigvis lever vi i 2020 og ikke i 2005, slik at vi ikke lenger er avhengig av å løpe beina av oss mellom ulike butikker for å finne et produkt vi liker. Ikke trenger vi kun å stole på produsenten når det kommer til informasjon om produktet heller. I dag har vi fått internett hvor vi kan søke rundt på de ulike butikkene rett fra sofakroken. I tillegg til at vi kan lese hva andre forbrukere mener om de ulike merker og modeller i form av reviews (anmeldelser).

Derfor er det på mange måter blitt litt lettere å være forbruker nå i 2020 kontra tidligere, selv om også utvalget av produkter også har økt betraktelig.

Testsider – det nye skattkammer for produktinformasjon

I tillegg til omtaler og reviews på nett har det også dukket opp en mengde med testsider som sammenligner de ulike produktene opp mot hverandre. Noen har spesialisert seg kun på å sammenligne kun pris, mens andre tar seg bryet med å sammenligne langt flere finesser og funksjoner også i tillegg til pris.

Disse nettstedene i kombinasjon med forbrukeranmeldelser kan g deg et meget godt bilde over hva som er et passende produkt for deg lenge før du bestemmer deg for hvor du vil handle produktet.

En viss sunn skepsis mot habiliteten til testsider

Noen forbrukere er litt skeptisk til slike testsider ved at mange av dem er affiliates med leverandøren (får betalt for å anbefale), men det trenger egentlig ikke bety så mye så lenge de ikke er gift med kun én leverandør. Disse testsidene er like avhengig av at du blir fornøyd som leverandøren er, for hvis ikke vil du ikke komme tilbake til dem neste gang du ønsker å sammenligne produkter.

Hvis du eksempelvis skulle være i markedet for en ny stekeovn kunne du eksempelvis lese om electrolux-eki6051eow på en slik testside, eller hvis du var på søk etter et nytt kjøleskap så kunne du sjekke ut samsung-rb31ferncss.

Som du ser så kan slike nettsider være veldig nyttig som en del av forundersøkelsene du gjør før du bestemmer deg for hva du skal kjøpe hvor.

You may also like