Bolig

Kvalitet fra Louis Poulsen

Louis Poulsen er en kjent, dansk lampeprodusent, som ble grunnlagt helt tilbake til 1874, av Ludvig R. Poulsen. Opprinnelig drev de med import av vin, men i 1878 stengte de ned, og fortsatte innen grossistbransjen.

 

De er opptatt av å skape flott design, som likevel har en god funksjon og gir et godt lys. Deres design er basert på skandinavisk tradisjon. Visjonen til Louis Poulsen er å levere kvalitetslamper som gir en god lysrefleksjon, samtidig som at lampene tar seg godt ut i hjemmet – de skal altså være en fryd for både lyset og øyet. Du kan lese mer om Louis Poulsen sine unike produkter her.

 

Lampene til Louis Poulsen er designet av anerkjente designere fra hele verden. På listen finner vi navn som Louis Campbell, Øivind Slaatto, Verner Panton, Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Alfred Homann og Oki Sato, for å nevne noen. Produktene er rettet både privat- og bedriftsmarkedet, og de leverer både utendørs- og innendørsbelysning.

 

Når du kjøper en lampe fra Louis Poulsen er du sikret nydelig design, som skaper en helt egen stemning i rommet.

 

Ønsker du å ta en nærmere titt på lampene, anbefaler vi deg å ta en titt på https://lampemesteren.no/, der du finner et bredt utvalg kvalitetslamper fra Louis Poulsen.

Funksjonalitet og design på sitt beste

Filosofien til Louis Poulsen er altså at lys og design skal kombineres på beste mulige måte. Det å få en lampe som både er tilpasset den skandinaviske sommeren og vinteren, er en kunst i seg selv, men dette mestrer Louis Poulsen på best mulig måte.

 

Det er en kunst i seg selv å mestre en balansegang mellom det estetiske og det praktiske og funksjonelle. Med våre lange og mørke vintre, er vi avhengig av godt innelys. Samtidig er vi svært opptatt av interiør her nord, og de fleste ønsker ikke å sette inn en hvilken som helst lampe, bare så lenge den gir godt nok lys. Er du en av de som er opptatt av estetikk, vil en lampe fra Louis Poulsen være akkurat det du er ute etter.

 

Både firmaer og privatpersoner har i årevis sverget til disse lampene, og Louis Poulsen har vunnet flere priser for sine flotte design, enten det være seg arkitektonisk eller dekorativ belysning. Velger du lamper fra denne produsenten, blir du garantert fornøyd og du vil ha glede av lampene i mange år fremover, grunnet de flotte designene.

You may also like