Bolig

Lurer du på hvordan du løser en Rubiks kube?

Det er du sannsynligvis ikke alene om, for selv om det kanskje ikke noe alle tenker på hele tiden, så vil de fleste likt om de kunne løst noe som det. For mange har det blitt slags den ultimate utfordringen for ens IQ og ens egne logiske evne. Det er dog ingen tvil om at dette er noe som er lettere for visse, de bare ser mønstrene enklere enn andre, og vet hvor alt skal gå hen. Men for oss andre så er det ikke like lett, og vi stoler like mye på tilfeldigheter som vi gjør på vår faktiske forståelse av kuben.

Men først og fremst bør du kjøpe en Rubiks kube på 3×3. Det er jo den vanlige modellen, og den de selges av mest i verden når det gjelder kuber. For det finnes også andre varianter, både større og mindre, men det er jo Rubiks kube som gjorde dette populært i utgangspunktet. Og det er vel også den de aller fleste av oss virkelig ønsker å løse. Så da trenger man først og fremst å ha en slik hjemme, så man kan dra den frem og rote litt med den. Det hjelper dog også litt om du faktisk vet hva du driver med, og som for alt annet i verden, så finnes det guider på hvordan du løser en Rubiks kube. Det kan du faktisk finne ut av om du besøker lenken vi har lagt til, som fører deg videre til MasterCubeStore, en butikk som har tatt dette med Rubiks kuber virkelig på alvor!

Få hjelpen som er nødvendig

Du er kanskje klar over at det finnes noen mennesker i denne verdenen som løser den mest populære varianten av Rubiks kube på fem sekunder. Men det er vel ikke det som er prioriteringen for resten av oss. For oss så ville det være nok å løse den i det hele tatt, uansett hvor raskt det går. Og når du først er i gang med å løse den, da kan det hende at du vil gjøre det så fort som mulig. Og det er jo en flott ting med butikken vi lenker til, for de har løsninger uansett hvilket utgangspunkt du starter med. Uansett om du har en splitter ny fra butikken, eller en du har forsøkt å løse over lang tid.

Og en annen ting er jo selve utvalget de har, hvor du kan velge å kjøpe en Rubiks kube som er på 17×17. Det sier seg selv at er ekstremt stort, både når det gjelder fysisk størrelse, men også mønster. Det er noe som tar lang tid å løse, men det kan på mange måter ses på som et langtidsprosjekt. Dette er en butikk som spesialiserer seg i å selge slike produkter, og det ser man på tilbehøret som er til salgs, variasjonen i selve produktene og ikke minst at de selger flere forskjellige merker. Det blir jo en ganske interessant kombinasjon, og om dette interesserer, ta gjerne en titt på butikken selv!

You may also like