Bolig

Nytt rom på 123

De aller fleste liker å fornye boligen sin med jevne mellomrom. Noen oftere enn andre. Utfordringen er at det koster ganske mye å pusse opp, i tillegg til at man må gå gjennom en byggeperiode hvor alt ligger og slenger, og ting er rimelig utrivelig før det blir bedre. Disse to faktorene er mest sannsynlig den største årsaken til at folk ikke pusser opp oftere enn de faktisk gjør.

Men hvis folk hadde visst hvor stor effekt små endringer i et rom kan ha for helhetsinntrykket av rommet hadde nok mange foretatt små endringer langt oftere. Ikke koster det mye heller, sett i forhold til større oppussinger.

Ikke undervurder effekten av gardinbytte

Det de fleste ikke tenker på et at de fleste rom i en bolig kan bli seende helt annerledes ut bare ved å bytte ut gardinene i rommet. Vinduene utgjør mye av flateinnholdet av en vegg. Og gardinene dermed like så. Dess større og flere vindu du har i rommet, dess mer effekt har et gardinbytte.

Gardiner fås i ulike farger, fasonger og uttrykk, og kan kombineres i det uendelige. Bare det å skifte farge på gardinene kan ha en stor effekt på uttrykket i rommet. For ikke å snakke om når du velger gardiner ut fra ulike tema og sesonger. Tenk bare hvordan et rom blir seende ut hvis du skifter over til julegardiner og juleduker. Hele atmosfæren i rommet endres med en gang. Og slik blir det uansett hvilket tema og uttrykk du velger.

Meget rimelig form for oppussing

Skift av gardiner er kanskje en av de rimeligste former for oppussing du kan gjennomføre. Noen få tusenlapper er alt som skal til. Og det kjekkeste av alt er at når du er lei dem og ønsker et nytt inntrykk så skifter du dem bare ut, og tar vare på dem til en annen gang ved at de kan brukes om og om igjen i mange, mange år.

Billige Gardiner får du her.

You may also like