Bolig

Stil og sikkerhet i hjemmet med baderomsmatte

En baderomsmatte tar seg veldig fint ut på badet. Innredningsmessig vil det friske opp badet og samtidig bidra til økt sikkerhet for deg og din familie. Du minsker faren for å skli, og du slipper dessuten å sette føttene ned på et hardt og kaldt gulv når du kommer ut av dusjen. Og hvem elsker vel ikke følelsen av å bore tærne ned i en god og tykk baderomsmatte når man står og gjør seg klar foran speilet? Gi badet ditt en mer hjemmekoselig følelse med en baderomsmatte!

Badet skal gi en innbydende følelse. Det skal kjennes varmt og trivelig. Å ha en matte på gulvet føles behagelig for føttene, og det fjerner dessuten ekko som lett kan oppstå i rom uten gardiner og andre tekstiler. En matte, sammen med noen planter, bidrar til å skape et koselig rom. Et rom man vil ønske å komme tilbake til.

En baderomsmatte har et par grunnleggende funksjoner. Den sørger for at du ikke sklir og skader deg når du tråkker ut på det våte gulvet fra dusjen eller badekaret. Og du trenger aldri å få frysninger ved tanken på det kalde og harde badegulvet, hverken om morgenen eller resten av dagen.

En ny baderomsmatte er den enkleste måten å friske opp og fornye badet på. Det finnes utallige mønster, motiv, farger og størrelser på baderomsmattene. En fin baderomsmatte gir badet et levende og velstelt inntrykk, både for gjester og husets beboere.

Matter er tilgjengelige i ulike former, og det samme gjelder baderomsmatter. Firkantet eller rundt? Mattens form kan påvirke opplevelsen av hele badet. Det kan også være et triks for å fornye badet for en relativt billig penge.

Matten, i samspill med andre typer tekstiler som håndduker og dusjforheng, gir rommet et mykere preg. Ved å bytte ut de øvrige tekstilene samtidig som baderomsmatten settes inn, kan du enkelt gi badet ditt en ny stil. Pass på å bytte ut håndduker og dusjforheng samtidig – så har du gitt en rask og enkel makeover til ett av husets viktigste rom!

You may also like