Bolig

Velg riktig seng

Det finnes et hav av muligheter når man skal ut og kjøpe ny seng. Da kan det være vanskelig å vite hvilken type som er best egnet for ens egen kropp og sinn. Sengeeksperten.com presenterer flere sengetyper, hvor det primært er fire varianter som folk kjøper mest av. Her kan du lese litt mer om hver sengetype.

Rammemadrassen

 

Den enkleste sengetypen er rammemadrassen. Her skal benene monteres på under sengen. Dette kan man enkelt gjøre selv når man får sengen levert. Plutselig har du en ferdig seng montert. Fordelen rammemadrassen er at det en enkel og robust løsning til en relativt god pris. Det man skal være klar over er at sengetypen er stasjonær og derfor ikke stilles inn etter den enkeltes egne behov.

Kontinentalsengen

 

Dernest har du kontinentalsengen. Dette er en høyere og flottere seng på mange måter. Sengetypen gir en økt komfort og gir deg muligheten til å tilpasse den etter egne personlige behov. Fordelen med kontinentalsengen er at du får en optimal liggeposisjon og en høy kvalitet på selve madrassene som er inkludert. På en annen side er det en dyrere variant enn de fleste andre sengetyper.

Sengerammen

 

Sengerammen er en klassisk modell. Her er madrassen lagt i en sengeramme, hvilket gir flere visuelle muligheter. Fordelen med sengerammen er at du kan sette eget preg på soverommet ved å velge hvordan sengen skal se ut. På en annen side er det begrenset med justeringsmuligheter og en stor variasjon i komforten. Dette legger naturlig opp til den siste sengetypen man kan velge.

 

Justerbar seng

Som navnet sier selv er dette en seng du kan justere etter egne behov. Det kan være bra for deg med dårlig rygg, da sengetypen gir deg støtten du trenger. Du kan stille sengen inn i de posisjonene du selv ønsker, enten dette gjelder for hode og rygg eller for ben og føtter.

 

You may also like