Bolig

Velg riktig støvsuger til din bolig

Støvsugeren er en av de viktigste husholdningsmaskinene man trenger. Det holder gulvet støvfritt og det skaper en en hygienisk tilværelse. Midlertidig kan det være vanskelig å velge hvilken modell man skal kjøpe, da det finnes utallige å velge imellom. Her får du noen tips om hvilke tiltak man skal ta stilling til før man kjøper en ny støvsuger.

De tre hovedmodellene man kan velge

I dag finnes det hovedsakelig tre ulike modeller man kan velge imellom. Man kan kjøpe den tradisjonelle støvsugeren, håndstøvsugeren eller robotstøvsugeren. De har alle ulike funksjoner som passer til forskjellige anledninger.

Den tradisjonelle støvsugeren

Den alminnelige varianten kommer ofte med en en lang slange og en støvpose. Om man har tålmodighet til å skifte pose med jevne mellomrom, så vil dette være et billigere alternativ. I tillegg har maskinen en god sugeevne, hvilket er nyttig når man bor i et større hus. Har du for eksempel husholdningsdyr, så vil en tradisjonell støvsuger være midt i blinken.

Håndstøvsugeren

Fordelen med denne modellen, er at den enkelt kan settes i en ladestasjon. Man trenger ikke ha en stikk kontakt tilgjengelig samtidig som man støvsuger. På en annen side så er ulempen at sugeeffekten er et par hakk dårligere enn den tradisjonelle varianten. Håndstøvsugeren passer derfor til mindre hjem. Bor du for eksempel i leilighet, så bil håndstøvsugeren være et godt valg.

Robotstøvsugeren

Til sist har man robotstøvsugeren. Dette er en avansert modell, da den kan støvsuge boligen når man selv ikke er hjemme. Det gjøres enkelt ved å trykke på noen taster i maskinens innstillinger. I tillegg har støvsugeren en god sugeevne og krever ingen fysiske krefter fra boligeieren. Åpenbart er dette den dyreste modellen man kan kjøpe. Om man er på utkikk etter bedre kvalitet, er dette støvsugeren man bør kjøpe.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like