Bolig

Vitrineskap – vakre arrangementer med glass og speilmøbler!

Hjørneskap stue lar deg enkelt oppbevare de nødvendige husholdningsartiklene, og i tillegg – å vise dekorasjoner, bilder eller suvenirer fra reisen. Vitrineskap i forskjellige arrangementstiler finner du i Selly Home-tilbudet.

Dette er en av arrangementets treff de siste sesongene. Det er først og fremst påvirket av deres multifunksjonalitet. De er mye romsligere enn tradisjonelle kommoder eller hyller, og i tillegg har de glassskap som er innebygd, slik at de kan brukes til å vise dekorative pyntegjenstander.

Glass skap til stue – Tilgjengelige typer

Etter vår mening er det ikke noe vakrere tillegg til interiøret i hjemmet enn et glassvindu. Dette er ekstremt allsidige møbler som kan integreres i innredningen i enhver stue:

Vitrineskap glass – de har hele hyller eller fronter laget av glass, de fungerer godt i moderne, industrielle og art-deco interiører, de har også LED-belysning, noe som gir en moderne atmosfære

Vitrineskap eik – den desidert mest populære typen, avhengig av farge, kan du enkelt integrere den i rom innredet i skandinavisk, engelsk, klassisk, vintage eller kolonistil,

Hengende vitrineskap – en løsning for folk som ikke har plass til å sette en tradisjonell stående vitrineskap i stuen, veggmontering muliggjør optimal bruk av plass,

Hjørne vitrineskap – fungerer også bra i rom med begrenset plass, en flott måte å praktisk plassere hjørnet av rommet.

Opplyst vitrineskap? Fasjonabel dekor

Selly Home-tilbudet inkluderer også veldig moderne vitrineskap utstyrt med LED-belysning. Denne typen møbler ser ekstremt estetisk ut, spesielt i svakt lys, når den innebygde belysningen skaper en intim atmosfære i stuen, og i tillegg – understreker innholdet i skapet. Det er det perfekte stedet å legge et familiebilde innrammet eller ta med seg suvenirer i løpet av ferien.

Vitrinskåp – Hvordan velge?

Når du velger et drømmested for en salong, er det verdt å ta hensyn til flere aspekter. For det første skal møbeldesignen smelte sammen med det totale interiøret i rommet, selv om det selvfølgelig også kan være en effektiv kontrast til andre møbelelementer. Et hvitt vitrineskap er populært, noe som gir rommet et unikt interiør. For det andre – bør du vurdere hvilke dimensjoner på nettstedet som vil være optimale for et gitt interiør (smalt vitrineskap og høy eller lavere, men bred). For det tredje bør du tenke på hvilke gjenstander den skal brukes til. Et interessant tilbud er faktisk vinduer med innebygde skap og skuffer i forskjellige kombinasjoner. Takket være dette kan du enkelt justere modellen som passer best til de individuelle behovene til brukeren.

Du finner alle de beste modellene hos mobler24.no!

You may also like