Diverse

Det billigste sportsutstyret finner du på nett

Denne artikkelen er en betalt annonse.

Nordmenn handler det aller meste på nett, helt fra ny bil til dagligvarer og andre småting. Derfor er det også naturlig å handle sportsutstyr i digitale kanaler, og rendyrkede nettforhandlere konkurrerer hardt med de fysiske sportsbutikkene.

Derfor er det rimeligere på nett

Å handle sportsutstyr på nett dreier seg selvfølgelig ikke bare om pris, selv om det er en avgjørende faktor for mange. Sortimentet er ofte bredere på nett, særlig når det gjelder spesialprodukter som Gore Tex-sko og eller plagg i funksjonsmaterialer. Dessuten er de enklere å sammenligne priser på nett, i og med at du har tilgang til flere ulike digitale prissammenligningstjenester.

Når det gjelder pris er det imidlertid uansett oftest enklest å velge en forhandler med fokus på det norske markedet, gitt toll, frakt, retur og andre faktorer.

Det du må huske på når du handler digitalt

Selv om de aller fleste nordmenn har mye erfaring med netthandel, er det greit å ha en enkel sjekkliste i bakhodet når du handler billig sportsutstyr på nett:

  • Velg aller helst en forhandler som retter seg direkte til det norske markedet, slik at du ikke trenger å tenke på toll, mva. og lignende.
  • Pass på størrelser og ulike versjoner før du legger produktet i handlekurven. Det er fort gjort å velge feil størrelse.
  • Ta en kjapp titt på reglene for retur og reklamasjon, slik at du ikke må bruke mye tid og penger hvis du er nødt til å sende tilbake noe du har kjøpt.
  • Følg også litt ekstra med når du betaler, i hvert fall når du handler første gang et sted. Pass på at beløp og betalingsmetode stemmer overens med det du har valgt. Noen ganger kan det for eksempel tilkomme ekstra frakt eller andre avgifter helt til slutt.

Med disse punktene sjekket av, kan du lene deg tilbake og vente på pakken – du har gjort et godt kjøp.

You may also like