Diverse

Det viktigste du trenger for å ha et skikkelig “Gaming Setup”

Når du ønsker å lage deg ditt ultimate sted for å spille er det noen nøkkelfaktorer som du må tenke på, uavhengig av budsjett vil det jeg går over her påvirke din spillopplevelse. Enten du skal spille action, bil, eventyr spill, eller Live Casino på Storspiller spill, så er det viktig å sørge for at utstyret ditt ikke vil hindre, men forbedre din opplevelse. Det er derfor fint å kunne oppgradere ditt utstyr over tid.

https://www.youtube.com/watch?v=0EoMXxr3kbo

Utstyr og hardware

For å sørge for at du kan spille over lengre tid er det viktig at du har en god stol, for å sitte i en ubehagelig stilling er mildt sagt uheldig for ryggen din. Det samme gjelder et skikkelig skrivebord. Det må være stort nok og det må være stødig nok til å holde din monitor, keyboard, og  mus stødig.

Av selve dataspillet er det veldig viktig å ha den beste monitoren som du har råd til, og som faktisk passer til spillet du skal spille. Selv om du kan ha råd til en 49” ultra wide skjerm er det ikke mange spill som er tilpasset den størrelsen.

Derfor kan det være bedre å gå for en litt mindre skjerm med høyere oppløsning og raskere oppdatering av skjermbilde. Den rette skjermen vil sørge for en bedre innlevelse i spillet. Det er få ting som vil frustrere deg mer enn uklart bilde, et bilde som strukket eller kuttet for å dekke hele skjermen.

Keyboard, for mange spill fra en PC styres av et keyboard, og her er det faktisk best å betale mest mulig, du vil garantert merke forskjellen i spill og vanlig arbeid. Holdbarheten vil også være mye bedre og selve følelsen av å bruke et skikkelig keyboard merkes.

Musen som også brukes til de fleste dataspill kan konfigureres på ulike måter. Når du velger en mus er det viktig å finne en som passer for din hånd og hvilken innstillinger som er mulig for deg.

Lyd og Lys

Lyd, ja, du trenger som regel ikke mer enn høyttaleren som er innebygget i monitoren du bruker, men om du vil oppleve hva spillet kan virkelig tilby må du investere i noen gode høytalere. Når du tenker på lyd er det veldig viktig å tenke på størrelsen i rommet. Om du bruker hodetelefoner og mikrofon er det viktig å finne en som passer komfortabelt på hode med justeringsmuligheter.

Lyset i rommet ditt er også veldig viktig. Den rette belysning vil sørge for at dine øyne er mer avslappet og ikke bringer unødvendig stress eller irritasjon. Lys vil også være med på å skape den rette atmosfæren for ditt spill.

https://www.youtube.com/watch?v=dZgABJ72y20

Konklusjon

Å bygge et skikkelig “gaming oppsett” krever tid, planlegging, og ikke minst oppgradering av de aller fleste sitt utstyr over tid. Det er ikke alltid det største og dyreste oppsettet som vil være det beste, for alt kommer an på hvilket spill du spiller, størrelse på plass tilgjengelig og ikke minst, personlig preferanse for sittestilling og bord høyde. Det kan bli gjort på et budsjett og billig ved rett planlegging.

You may also like