Diverse

En god, gammel klassisker hos Blockbuster

Du har vel sett Ace Ventura? Du vet filmen med Jim Carrey som kom ut på 90-tallet og som med en gang ble ikonisk på grunn av hans opptreden i filmen? Han med det rare håret og den gedigne kjærligheten for dyr. Kanskje en av de morsomste filmene som kom ut på den tiden, og som fortsatt blir sett tilbake på med gode minner av de som vokste opp med den. Nå kan du se den hos Blockbuster, hvor du kan velge om du vil leie eller kjøpe den. Det er kanskje den perfekte filmen å sette på når du kjeder deg, eller vi ha noe å smile og le av sammen med familien. Om du liker Jim Carrey, men ikke har sett denne, så er det noe feil, fordi det er ace ventura som gjorde han til en verdenskjent stjerne og som ga han plattformen for hans senere filmer.

Handlingen i Ace Ventura

Handlingen er ikke akkurat revolusjonerende, da Ace Ventura er kjæledyr-detektiv, og da den populære delfinmaskoten til Miami Dolphins blir kidnappet er det bare en mann som kan løse saken. Det at det er bare en mann som bryr seg såpass mye har sikkert noe med saken å gjøre også, men med tanke på at det er bare en uke til Superbowl spilles så er det viktig å få delfinen på plass.

Som sagt, ikke noe spesielt med handlingen, men det er Jim Carrey som gjør filmen severdig og minneverdig og perfekt å se sammen med barna for eksempel. Og hos Blockbuster kan du velge å leie eller å kjøpe den, du behøver ikke å tegne et abonnement med en månedlig pris. Så om du går igjennom katalogen til Blockbuster og ser at det er bare Ace Ventura du vil se akkurat nå, så er det alt du betaler for. Perfekt, eller hva?

You may also like