Diverse

Glidemiddel for lekne damer

Det er ikke alle som trenger glidemiddel for å komme i humør. I lidderlighet er det mye som skjer fysisk med oss som er så deilig og vakkert at det hele vil gå av seg selv. Lekne kvinner vet ofte hva de vil ha. Selv med utfordringer kan sex være rett rundt hjørnet. Glidekrem kan jo sette nytt brensel på bålet. Det er mange grunner til det.

Påføring av glidemiddel

For det første kan man gjøre selve påføringen til en erotisk lek. Man pirrer og leker med fingrene på de ømme stedene. Der det kiler så godt og varmt og man kjenner lysten komme snikende. Den pirrer samtidig som tungen leker.

Noen vet hva de liker, nemlig en real dose glidemiddel. Enkelte dynker seg i en hel bøtte av glidemiddel for å bli ekstra het. Det er lett å komme til med glidemiddel, den saken er grei. Hva man vil gjøre med det er opp til hver enkelt.

Den varme følelsen

Når glidekremen er smurt på han og henne vil de være klare til nok en runde. Enda en kamp opp fjellet, til nytelsespunktet de begge søker etter. Enda en gang vil de komme dit. På grunn av glidemiddelet har de fått det til. Den varme følelsen er ikke friksjon, det er glatt glede.

Glidemiddel brukes først og fremst fordi den normale funksjonen ikke er i orden, men det skal så lite til før det går med den. Masserende og oppvarmende for den saks skyld. Sexen blir bedre om du tør å prøve, det er bare hundre prosent deilig.

Glidemiddel med smak

Noen elsker å få hele satsen på seg når avslutningen kommer. Andre elsker glidekrem med smak. Smak av mint og vanilje, som man kan slikke av hele kroppen. Kremen av smak øker vellysten og veien til enden blir god.

Glidekrem fins som vannbasert gel, eller så er den silikonbasert. Bruken har ulike formål, men fantasien overlater vi til dere. Lek dere til enda bedre sex.

You may also like