Diverse

Hjelp hesten din med å ha det komfortabelt

Våre kjæledyr er like påvirket som oss av ytre faktorer, av både sol, kulde, regn og alt annet egentlig. De tåler det muligens litt mer, men det plager dem også. For å ikke snakke om mygg, som kanskje er det mest irriterende som finnes på denne jorden. Greit nok, de har sin nytte og eksisterer for en grunn, men de er utrolig plagsomme og irriterende. Også for hester. Kanskje enda mer for dem da de er omringet av små mygg rundt seg i stallen og der de står. Så da er det vel greit å passe på dem så mye som mulig, såpass fortjener de vel? Om du er enig med oss i det kan du kjøpe det du trenger hos VESO Apotek, hvor de har en egen kategori. Om du ikke visste allerede så er det altså et apotek for kjæledyr, og kanskje en butikk du kommer til å besøke ofte?

Det finnes mye ulikt man kan kjøpe, men om det er spesifikt mot mygg du vil kjøpe så er det vel Centaura anti insekt spray til hesten din som er den du er ute etter. Det er en veldig god og effektiv spray som gir umiddelbar beskyttelse. Og det er nok noe hesten din kommer til å sette veldig stor pris på. Bare tenk på hvor ukomfortabelt det må være å stå hvor de står med all den myggen rundt seg. Og hvilke spenninger den får når den skvetter til, kanskje behovet for dyreosteopat til hest ikke er så stort hvis hesten ikke spenner seg så.

Om du kjøper hos VESO Apotek får du også råd om hvordan du skal bruke sprayen, i tillegg til massevis med andre tips og råd som er gode å ha. Det er jo faktisk veterinærer som jobber i apoteket, så ethvert råd du måtte få fra dem vet du at du kan stole på. Og bare det er verdifullt i seg selv. Så hvorfor ikke gi VESO Apotek et lite besøk og se hva de kan hjelpe med?

You may also like