Diverse

Hvor kjøper du dine luftfilter?

Ren luft hjemme er noe vi alle trenger, men det er ikke sånn at vi alle har ansvaret for det. Da tenker vi spesifikt på selve systemet og at alt rundt det må være på plass. For i leiligheter pleier det å være på plass allerede, og systemet blir tatt vare på av vaktmester eller lignende. Men om du har enebolig eller et sted hvor du selv har ansvaret blir det fort litt annerledes. Først og fremst må du jo vite hva slags system du har. Kanskje det er et gammelt system som må byttes ut? Eller er alt i orden, men du behøver å vite hvor luftfiltrene kan kjøpes.

Da er Barefilter en butikk du bør vite mer om. Om du allerede kjenner til den så er det jo greit, men vet du om alle fordelene? Blant annet det at du får gratis frakt på kjøp over 1000 kroner? Og det at alt de selger er produsert på Hardanger? Det er ikke noe man får overalt, og det er bra blant annet fordi du vet at de etterlever alle norske standarder i forhold til sikkerhet, kvalitet og produksjonsprosess. Ensy er et populært merke for mange, og Barefilter har alle Ensyfilter du trenger.

Kjøp ensy filter her om det er det du er ute etter, men de har naturligvis ikke begrenset seg bare til det merket. Hos Barefilter har man også 30 dagers returrett, noe som er greit å ha om du eventuelt har kjøpt feil filter, eller om du kanskje ønsker å bytte ut hele systemet. Valget er jo alltid ditt, og det er bra at Barefilter tilfredsstiller sånn sett.

Til slutt har de også et abonnement, hvor du kan avtale med dem hvor mange ganger du kjøper filter i året. Du kan foreta et engangskjøp, men også avtale flere ganger i året. Igjen, valget er alltid ditt!

You may also like