Diverse

Hvordan fungerer bariatrisk kirurgi?

Mageoperasjon høres massivt og vanskelig ut og på en måte er det – hver operasjon krever gode medisinske ferdigheter og mange års erfaring. For pasienten er det imidlertid også viktig å vite hva som skjer på operasjonssalen. Bariatrisk kirurgi er ikke bare slanking, det er et første skritt til det nye livet – lær mer om teknikken og stadiene!

Bariatrisk-teknikk forklart

Det finnes flere typer bariatrisk kirurgi, men en av de vanligste er gastric bypass – en operasjon for magereduksjon. Vanligvis er det en minimalt invasiv operasjon som ikke krever en stor mageåpning. Prosedyren foregår i flere stadier når kirurgen:

  • lager små snitt og setter inn instrumenter og et lite videokamera;
  • stifter av den største delen av magen og lager en liten pose som vil fungere som en ny mage;
  • kobler posen til tynntarmen;
  • fjerner instrumentene og syr opp snittene.

Gastrisk bypass-teknikken er den samme i Norge og i alle andre land i verden. Den eneste forskjellen er prisen – i hjemlandet ditt kan du betale opp til 120 000 kr mens i utlandet kan det utgjøre bare halvparten av den norske prisen. Interessert hvordan du kan spare på operasjonen og ikke på kvalitet? Se etter slankeoperasjon i Latvia.

Førsteklasses Bariatrisk kirurgi i Baltikum

Når du søker etter slankeoperasjoner i utlandet er det viktig å finne klinikken som ikke bare tilbyr operasjon, men hele pakken: overføring, overnatting, pleie, osv. Slik fungerer Overvekts Operasjoner Riga – klinikken gir pleie 24 timer i døgnet under hele sykehusoppholdet, uten ekstra betalinger etter behandlingen.

Kirurger ved Overvekts Operasjoner har mer enn 20 års erfaring med gastrisk bypass og andre typer bariatrisk kirurgi. Sjekk ut Overvekts-operasjoner.no og lær mer!

You may also like