Diverse

Inkpro sørger for blekk til ditt hjemmekontor

Du har sikkert som så mange andre stått i situasjonen hvor din printer mangler blekkpatroner, du skynder deg ned i nærmeste butikk og kjøper en blekkpatron, kommer hjem, og ser at blekkpatronen ikke er den riktige til din printer. Inkpro.no har løsningen på ditt problem. På deres hjemmeside kommer du inn i en meny, som er både lett å navigere i samtidig som den er oversiktlig. Inkpro sin side er bygget opp på den måten at du går inn på hjemmesiden, for etterfølgende å velge det printermerke du har på din printer. Når du har funnet ditt printermerke, blir du sendt videre til en meny hvor du kan velge din printermodell, på denne måten er du sikret at din blekkpatron passer til din printer, og du slipper for strevet med å skulle ut i butikken for å finne den riktige, din nye blekkpatron blir nemlig levert direkte hjem til deg.

365 000 tilfredse kunder

Inkpro har over 365 000 kunder som benytter seg av deres tjenester når de skal bestille sin nye blekkpatron. De tilbyr ikke kun hurtig levering og meget konkurransedyktige priser, men du får også tilbudet om en gratis blekkpatron, ved hver bestilling du gjør inne på deres hjemmeside som du kan finne her. Du kan velge i mellom de originale merkene, eller du kan kjøpe kompatible blekkpatroner til en lavere pris, på denne måten er du sikret å finne en blekkpatron til dine krav, enten du ønsker å kjøpe en enkelt blekkpatron, eller du skulle ha et ønske om å kjøpe en større pakke med blekkpatroner.

Ut over blekkpatroner tilbyr Inkpro også tonerkassetter som passer til alle de forskjellige typer laserskrivere som er på markedet. Tonerkassettene er i samme kvalitet som fra de store leverandørene, men Inkpro gir deg muligheten til å få samme kvalitet, bare til en litt lavere pris. Rast, billig og enkelt.

You may also like