Diverse

Kom i form med kettlebells

Kettlebells har de siste årene tatt Norge med storm, og det med god grunn. Noen vil kanskje si at kettlebellen er det ultimative treningsværktøy når man vil komme i form. Det er nesten kun fantasien som setter grenser, for hvilke øvelser man kan bruke den til. Dessuten er den forholdsvis billig og holdbar.

Ved å bruke kettlebells i sin treningsøkt så slår man 3 fluer i en smekk; man får opp pulsen, styrker de store muskelgruppene og trener balansen på én og samme tid.

Fordelen med kettlebells

I motsetning til håndvekter, eller dumbbells som de også kalles, kan man lettere bruke kettlebellen i øvelser som krever høyt tempo. Derfor er kettlebells perfekte i en cardio økt. Kettlebellen er også et ypperlig alternativ til vektstangen, da den også kan brukes for å trene styrken. Så og si alle øvelser man kan utføre med en vektstang så som dødløft, frivend, støt og rykk, kan man gjøre med en kettlebell.

Dessuten tar ikke kettlebells mye plass, noe som er en ganske stor fordel hvis man fellestreninger der man bruker flere treningsverktøyer. De tar selvfølgelig ikke mye plass i skapet heller, noe som er en fordel uansett om du trener hjemme eller eier et treningssenter. Hvis man er mye på hytta, så er også kettlebellen lett å ta med seg i bilen sånn at man også kan få trent litt når man ikke er hjemme.

Kettlebells kommer i mange forskjellige vekter, sånn at man helt sikkert kan finne én eller flere som passer ens styrke. Det kan være lurt å kjøpe et par i forskjellige vekter, sånn at de kan brukes i økter med ulik intensitet. Trener man med den samme vekten hele tiden, så kan det være vanskelig å bli veldig mye sterkere.

Hvis man er på utkikk etter en billig og holdbar kettlebell så trykk på linken.

You may also like