(H1) Hva er Lego Education?

Det er bare å akseptere det nå, først som sist, datateknologi har kommet for å bli, og det er snart involvert i alle aspekter av våre liv. Så hvorfor ikke omfavne det i enda større grad, fordi er det en ting som er sikkert så er det faktum at roboter kommer til å spille en større rolle i fremtiden. Og med det mener vi ikke av typen man ser i Terminator-filmene, men heller av typen som kan hjelpe oss, i klasserommet og i yrkeslivet. Det er der Lego Education kommer inn, som er en helt nyvinnende teknologi som kan hjelpe alle. For flere detaljer les mer om Lego Education her, og om du er en lærer tror vi at du kommer til å finne det spesielt interessant.

Mindstorms EV3 er et material som hjelper deg med programmering og loggføring, eller datasamling, i undervisningen og det er noe som passer spesielt godt til matematikk, fysikk og naturfag. Det finnes kanskje noen skeptikere som vil leve i en forsvunnet tid, og mener at dette er unødvendig, men som nevnt tidligere så er dette en evolusjon som bare kommer til å fortsette inn i fremtiden og vokse.

Elever får altså en bedre og dypere forståelse for hvordan ting lages og hvordan de fungerer. Fordi du kan jo tenke deg, hvor roboter vi møter hele dagen. Vi mener ikke sånne som ser ut som deg og meg, men en oppvaskmaskin er en robot, for eksempel. Eller en minibank, og det er bra for alle, ikke minst elever, å vite nøyaktig hvordan de fungerer, da de spiller en så vital rolle i våre liv. Er du interessert så anbefaler vi at du tar en bedre titt på hva Lego Education er, hva de ønsker å oppnå og veien de har planlagt videre. Det kan få uante positive konsekvenser, både for deg og andre!

You may also like