Når alle kluter må til

Mikrofiberrensekluter er universelt nyttige. Ta tak i en mikrofiberklut for å tørke støv av bilens interiør, skrubbe søl på komfyren, polere glass og mer. De er flotte som rengjøringsfiller, badehåndklær, mikrofiberhåndklær og til og med mopper.

Mikrofiber kluter er for det meste laget av syntetisk polyester, og i motsetning til bomullskluter eller papirhåndklær, etterlater de ingen lo. De er vanligvis strikket og veldig myke, noe som gjør dem generelt trygge for bruk selv på malte overflater.

Og det er mange gode fordeler ved å bruke slike kluter foruten det du kanskje selv allerede har erfaring med. Og det er verdt å utforske, så vil du også vite veldig godt hvorfor de aller fleste butikker i dag selger mikrofiber kluter! Bare se nedenfor, så vil du finne ut mer om det!

Når skal du bruke en mikrofiberrengjøringsklut

Det er lettere å spørre når du ikke skal bruke en mikrofiberklut. De er utrolig allsidige verktøy som håndterer oppgaver over hele hjemmet. Du kan erstatte en mikrofiberklut hvor som helst du vil bruke papirhåndklær eller en bomullsklut.

De er utrolig absorberende og skånsomme, så de fungerer på alle slags søl og overflater. De er til og med nyttige for desinfisering.

Bruk av mikrofiber kluter eliminerer opptil 99 prosent av bakteriene – omtrent tre ganger effektiviteten til tradisjonelle rengjøringskluter. Dette er grunnen til at mange sykehus har konvertert til mikrofiberkluter, håndklær og mopper. Mikrofiberen dreper ikke bakterier – du trenger et desinfiserende rengjøringsmiddel for det – men det plukker dem opp og fjerner dem med letthet.

Visse typer mikrofiber er bedre for visse oppgaver. Det er det største hensynet når du rengjør med mikrofiberkluter. Mange bruker for eksempel semsket skinn-lignende mikrofiberkluter til å rengjøre bærbare skjermer, kameralinser eller et par briller.

Grovere kluter er bedre for skitne overflater som toaletter og vasker. Du kan kjøpe en pakke med mikrofiberklut med flere alternativer.

You may also like