Diverse

Strøm og energi

Denne artikkelen om strøm og energi inneholder betalt promotering

Det er mye å tenke på når man driver en bedrift Det spiller egentlig ikke noen rolle hvilken type bedrift det er snakk om. Det kan være snakk om et lite enkeltmannsforetak eller en bedrift som har flere hundre ansatte. Uansett må noen regninger betales.

Hvis man tenker litt på det kommer man fort opp med en nokså lang liste: Husleie, lønninger, utstyr, forsikringer … Mangler det noe på den listen? Ja, det gjør det. Det mangler strøm.

Hvis en bedrift mangler strøm blir det vanskelig å gjennomføre det administrative arbeidet som er knyttet til å drive bedriften. Da har man ikke en gang tenkt på den strømmen som trengs for å gjennomføre produksjonen av de varene eller tjenestene som bedriften leverer.

Med andre ord kan man argumentere for at strøm og energi er en av hjørnesteinene som trengs dersom man skal drive en bedrift. Det er klart, samtidig som mange ikke tenker over at det eksisterer flere leverandører av strøm på markedet.

Kanskje det er mer logisk å spørre:

Hvordan finner man den beste strømleverandøren?

Det er ikke nødvendigvis lett å gi et enkelt svar på dette spørsmålet. Det finnes mange forskjellige leverandører som kan gi kundene sine forskjellige tilbud. Det er også det aspektet at ikke alle har det samme behovet og heller ikke det samme økonomiske spillerommet. Det er ikke alle bedrifter som kan ta til takke med den første og beste strømavtalen de blir forespeilet av en leverandør.

Hvis det er tilfellet for en bedrift, kan det lønne seg for bedriften å undersøke om det finnes billigere alternativer på markedet. Det kan være ganske store summer å spare dersom man kan få en strømavtale med en billig leverandør. Ta en titt på GNP Energy – Facebook og undersøk på egen hånd.

Unødvendige høye utgifter kan sluke en potensiell profitt

Hvis man jobber som leder i en bedrift holder man gjerne et ekstra øye med inntektsposten i budsjettet. I tillegg holder man også oversikt over utgiftene. Dersom utgiftene blir høye er risikoen at en potensiell profitt blir slukt av utgiftene. Det er ikke en situasjon som de fleste bedrifter er ukjent med.

Hvis man jobber innenfor fiskeri er man kanskje ekstra oppmerksom på denne problemstillingen. Det kan dreie seg om store summer hvis man skal holde en fiskebåt eller et oppdrettsanlegg operativt.

Å skifte til en billigere strømleverandør, som for eksempel GNP Energy kan hjelpe være til hjelp dersom bedriften er i en slik situasjon at den må kutte ned på kostnadene som er knyttet til drift.  En redusert strømregning kan frigjøre økonomiske midler.

Disse frigjorte midlene kan brukes for eksempel brukes på investeringer innad i bedriften som på lang sikt kommer bedriften til gode.

You may also like