Helse

Bli inspirert til bedre helse med vekt

Det er en kjent ting at man måler helse ved å se på vekta. Selv om det ikke er noe helt klar sammenheng mellom vekt og helse, så gir det en god indikasjon på om du lever sunt eller ikke. Også er det ikke minst inspirerende å se at vekta går ned om man har satt i gang ett regime for å komme i bedre form.

De fleste har en vekt i huset, men som regel har den enten gått i stykker, eller så mangler den batteri. Eller så er den bare av en så dårlig kvalitet, at den rett og slett ikke viser riktig vekt. Skal du kjøpe vekt, ikke gå for dårlige varianter du plukker med deg fra dagligvarehandelen, læs mere her så ser du hvilke vi anbefaler deg!

Ikke stå på vekten daglig

Når du skal kjøpe vekt, bør du ta forbehold om at dette er et verktøy som skal gi deg to ting:

En klar bekreftelse på din vekt

Inspirasjon til å fortsette trening, sunnere kosthold

Det vil si at du ikke trenger å gå på vekten hver dag. Mange velger likevel å gjøre dette, og oppdager fort å bli skuffet. Etter lang tid med hard trening og begrenset matinntak, så har ingenting skjedd på vekta. Det betyr ikke at du ikke har blitt sunnere likevel.

Husk at muskler veier mer enn fett og dersom du har blitt sunnere, så har du kanskje fått flere muskler. Se litt på kroppsformen samtidig, og se om du har fått mindre fett på kroppen. Du vil først merke det i ansiktet, rundt halsen og brystet. La dette være en inspirasjon for å fortsette deg gode arbeidet.

Ha alltid en vekt som fungerer

Det er frustrerende å stå på en vekt man ikke stoler på. Men ved å velge Vektekspert.no så kan du kjøpe vekt som du vet alltid gir riktig resultat. De har vekt til mange ulike formål, som du kan kombinere med å veie deg selv. Gi det en sjanse og se hvor mye mer inspirert du vil bli!

You may also like