Helse

Unn deg litt ekstra luksus og besøk et av landets spahoteller

Spabesøk har lenge vært populært og er også noe stadig flere unner seg når de trenger å slappe av litt ekstra. Enten man ønsker en spahelg eller det holder med en kveld, kan en overnatting på et av landets spahoteller gjøre underverker om man er stresset eller av andre grunner har behov for en dag med selvpleie. Det finnes en rekke hoteller som også tilbyr egen spaavdeling rundt omkring i landet, så man trenger heller ikke å reise langt for å finne et bra spahotell. Hos de fleste spahotellene får man tilgang til en avdeling med basseng, badstue og boblebad, samtidig som man kan velge mellom en rekke spabehandlinger og massasjer.

Hva som tilbys av bassenger og spabehandlinger vil variere mellom de ulike hotellene. Noen spahoteller fokuserer på spabehandlinger og har et begrenset område for bassengavdelingen, mens andre er kurbad eller wellnesspa, hvor det tilbys en rekke forskjellige bassenger, boblebad og steamrom.

De mest kjente spahotellene i Norge

Blant de mest kjente spahotellene finner vi The Well, THE THIEF, Farris Bad og Solstrand Hotel & Spa. Spahotellet THE THIEF ligger på Tjuvholmen i Oslo og er et av de beste spa hotell i Norge, samt et av de mest luksuriøse. Hotellet er fullt av kunst og stilig interiør og spaavdelingen er blant landets beste. Dersom man har bad og avslapping øverst på listen kan The Well være det man ser etter. Spahotellet er i hovedsak et wellnessbad og kan friste med hele 11 bad, 15 saunaer, over 100 dusjer, vannfall og andre fasiliteter.

Befinner man seg i området rundt Bergen er Solstrand Hotel & Spa det nærmeste og mest kjente spahotellet i området. Farris Bad er Nordens største spa og et av landets mest kjente spahoteller. Spaet ligger i Larvik og bør absolutt besøkes for en unik spaopplevelse.

You may also like