Mote

Få lengre og fyldigere øyevipper med øyevippeserum

Mange drømmer om lange, fyldige øyevipper og det finnes utallige produkter som hevder å kunne gi deg resultatet du lengter etter. Det kan samtidig være stor variasjon mellom hva produktene lover og hvordan resultatene blir i virkeligheten. Man bør derfor velge produkter av god kvalitet for å være sikker på at produktene både holder det de lover og gir deg et bra resultat, samtidig som de er trygge å bruke. Av alternativene som finnes på markedet kan man blant annet velge å bruke kunstige vipper eller vippeextentions, men disse kan både se unaturlige ut og over tid også være skadelig for dine naturlige øyevipper. Et alternativ er derfor å bruke et øyevippeserum.

Et vippeserum er laget for å pleie øyenvippene, samtidig som det tilfører hårsekkene næringsrike ingredienser og proteiner som forlenger vippenes vekstsyklus. Med et øyevippeserum vil øyenvippene kunne vokse seg lengre, tettere, sterkere og man vil ikke miste øyevipper for tidlig, som følge av slitasje og svake øyevipper. Det er derimot i de fleste tilfeller avgjørende at man velger et produkt av god kvalitet for at man skal få et best mulig resultat. Det finnes en rekke produkter på markedet som inneholder billige ingredienser, og disse kan være mindre trygge å bruke enn kvalitetsprodukter.

Hvordan bruker man et øyevippeserum

De aller fleste vippeserum er svært enkle å bruke og behøver bare å påføres to ganger om dagen, en gang om morgenen og om kvelden. På denne måten er det også enkelt å få det inn i rutinene, ettersom mange allerede har en skjønnhetsrutine hvor de vasker og pleier ansiktet morgen og kveld. Etter man har rengjort ansiktet og fjernet sminken kan man påføre vippeserumet, da det er viktig at området er rent før serumet påføres. De fleste serum påføres på samme måte som man påfører en eyeliner, slik at næringen tilføres hårsekkene.

You may also like