Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/atenresa.se/abraide-media.no/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Mote

Guide til å kjøpe passende klær til barn

Skal du kjøpe barneklær, men usikker hvor du bør starte? Denne guiden vil gjøre prosessen mye enklere. Denne guiden vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite før du kjøper barneklær.

1. Alltid velg en størrelse som er litt større en barnets faktiske størrelse. Det er viktig å huske på at barn vokser fort. De fleste barn på 6 måneder kan bruke en klesstørrelse som er tilpasset barn på 9-12 mnd. Men husk også på hvilken sesong klærne passer i. Tynne sommerklær er ubrukelige på vinteren og vice versa.

2. Når du handler på salg bør du handle klær for månedene som kommer. Hvis barnet ditt er 9 måneder gammelt i januar, kan du f.eks. kjøpe klær som passer barn på 18-24 måneder, i forventning til vinteren. Om du finner et bra salg er dette en god idé for å spare penger.

3. Kjøp klær i små mengder i starten. Barn gror veldig fort ut av klærne sine, så det kan være lurt å kjøpe klær i små mengder i starten for å unngå at klærne ikke blir brukt. Når du er i tvil bør du kjøpe en størrelse som er litt for stor, slik at barnet ikke vokser ut av klærne med en gang.

4. Kjøp mykt stoff. Barn har sensitiv hud. Noen eksperter anbefaler at du kjøper klær laget av ull til barn. Organisk stoff er ofte mykere, men kan være litt dyrere. Katvig har barneklær av økologisk bomull om du ønsker klær av høy kvalitet som gir barnet ditt god komfort.

Finn nye klær til barnet ditt

Om du er på utkikk etter babyklær og barneklær av høy kvalitet kan du besøke ungleunger.no. Ungleunger.no har et bredt utvalg av klær til babyer og barn på 12 år. Besøk ungleunger.no for å finne passende klær til ditt barn.

You may also like