Økonomi

Hvordan finne lån til bil på nettet?

Det er ingen hemmelighet at en bil kan være en stor investering. Hvis du er på jakt etter en ny bil som også skal holde i mange år, kan det fort bli dyrt. Her forteller vi deg hvordan du kan finne lån til bil på nettet.

På jakt etter ny bil?

Det er ikke sikkert at du trenger å finansiere et helt bilkjøp med et online lån, men hvis du mangler de siste pengene, kan man finne lån online i nesten alle beløpskategorier. Det finnes lån på nettet fra 5000 kr helt opp til 500000 kr, hvor hele låneprosessen foregår online, helt fra søknad til signering av en eventuell låneavtale med BankID. Her forteller vi deg det du trenger å vite hvis du er på jakt etter lån på nettet til ny bil, eller som tilskudd til ny bil.

Hva er lån på nettet?

Når det kommer til lån på nettet, er det i stor grad snakk om forbrukslån. Dette er også en lånetype du kan få i en fysisk bank, men denne lånekategorien er blitt svært populær når det kommer til online lån. Det finnes som nevnt lån online i de aller fleste beløpskategorier, og det finnes forskjellige lån som er skreddersydd etter ulike behov. Det viktigste å huske på er at du aldri skal låne mer enn du reelt sett har råd til å betale tilbake.

Lån online er det man kaller lån uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet er et lån hvor du ikke behøver å stille sikkerhet for lånet i form av eiendom eller verdigjenstander. Når du tar opp et forbrukslån i en fysisk bank, blir du ofte bedt om å stille sikkerhet for lånet, hvor banken tar pant i for eksempel eiendom i tilfelle du ikke betaler tilbake lånet. Når man låner penger på nettet sikrer bankene seg på andre måter, ved å ta høyere renter og gebyrer på lån. Til gjengjeld kan du finne alle slags lån på nettet, og du behøver, til forskjell fra forbrukslån i en fysisk bank, ikke å oppgi hva du skal bruke pengene på. På Morebanker.no  kan du finne lån i alle størrelser og lese mer om forskjellige type lån. På denne måten kan du sammenligne flere tilbud, og finne det som passer best for deg. For eksempel, hvis du låner 100.000, kan du få nedbetaling på 24 måneder, 950 kr i etablering med refinans på 15 år. Effektiv rente er på 16,5 %. I dette eksemplet, vil kostnaden være 16.682 kr, og totalt tilbakebetalt, 116.682 kr.

Sammenlign lån på nettet

Det er alltid en god ide å sammenligne lån før du velger hvilken låneleverandør du eventuelt vil signere en låneavtale med. Det finnes mange tjenester på nettet, som tilbyr sammenligning av lån så du kan få et fullstendig overblikk over hvilke vilkår som gjelder for de forskjellige lån. Lån 100.000 kr og sammenlign lån i denne størrelsen, er et godt eksempel. Det kan være mange penger å spare ved å sammenligne lån. Hva dine behov er avgjør hvilket lån som er det beste og billigste for deg, men det kan være vanskelig å se hvis man ikke har overblikk. Det er også forskjellige vilkår som gjelder for forskjellige lånesteder og banker, og det er alltid lurt å få et overblikk over dette. Når man sammenligner lån kan man se en oversikt som gjør det mye mer overskuelig å finne ut av hvilken løsning som er den beste for deg og din situasjon, når du skal finne lån til ny bil.

You may also like