Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/atenresa.se/abraide-media.no/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Reise

Det du trenger å vite før du reiser på safari

Å reise på safari er en opplevelse du aldri vil glemme. Men for mange kan det være overveldende å planlegge reisen. Du har sikkert mange spørsmål hvis det er første gang du reiser på safari. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du bestiller reisen din.

Ting du bør vite før du reiser på din første safari

Avhengig av hvilken plass du besøker kan du velge å reise på en guidet tur, eller en kjør selv safari. Plasser som Kruger Nasjonalprak i Sør-Afrika og Etosha Nasjonalpark i Namibia, er parker du kan besøke på egenhånd. Der vil du ofte se dyr nærme veien på utsiden av parkene. Men når det er sagt er det mange fordeler med å reise på en guidet safari.

En av de største fordelene med å reise på en guidet safari, er at du slipper å kjøre selv. Dette gjør at du slipper å fokusere på veien, slik at opplevelsen kan være mye mer avslappende. Hvis du har med deg barn er det også en stor fordel å være på en guidet tur. I tillegg vil du også kunne lære mye kunnskap om de afrikanske dyrene av guiden. Guidene har også mye erfaring og ekspertise, og vet hvor de skal finne visse dyr. Disse guidene snakker også med sine kollegaer og deler informasjon om hvor dyrene befinner seg. Turer som er guidet har som regel mer tilgang og mindre restriksjoner.

Trenger du hjelp med planleggingen av reisen?

Om du trenger hjelp med å planlegge en reise til Afrika med safari, kan du besøke safaritours.no. Safari Tours tilbyr Afrika safari med safari tours til gode priser. Besøk safaritours.no for å gjøre drømmen din om safari i Afrika til virkelighet!

You may also like