Reise

Nyati safari tar deg med til Mauritius

Mauritius er en av de mest eksklusive øyene i det Indiske havn, og byr på kilometervis med hvite tropestrender, fantastiske hoteller, kokospalmer så langt øyet kan se, og et fantastisk nesten turkis blått hav. Kysten rundt Mauritius er omringet av koraller, disse korallene gir ikke bare fantastiske muligheter for å dykke ned i det turkise hav og oppleve det fantastiske dyreliv under havets overflate. Disse korallrevene er også med til å sørge for at havet rundt Mauritius er forholdvis stille, hvilket igjen gir stille og rolige strender, velegnet til barnefamilier. De rolige strender gir også fantastiske forhold til vannsport, med uendelige muligheter for vannski, vannscooter med mer, er det kun fantasien, eller kanskje motet som stopper deg.

Vær, vind og natur

Er du til de litt rolige aktiviteter er Mauritius kjent for sine fantastiske grønne golfbaner, som er plassert forskjellige steder rundt på øyen. Her får du mulighet til å utvikle dine golfferdigheter samtidig som du kan kombinere det med en rolig og avslappende familietur på stranden. Temperaturen på Mauritius ligger på omkring 23 til 27 grader hele året rundt, og solen skinner mellom 6 og 8 timer hver eneste dag. Dersom du ønsker å se mer enn de hvite strender, det turkis blå hav, den grønne golfbaner og fantastiske korallrev, byr hovedstaden Port Louis også på opplevelser. Port Louis er en by med kontraster, og du kan oppleve og se alt fra gamle bygninger fra kolonitiden, og opp i skyene på de nye moderne skyskrapere som rekker seg opp mot skyene. Du kan også besøke den hellige sjø, eller utforske de mange hindutempler som et lokalisert på øyen.

Nyati safari tilbyr reiser til Mauritius, enten du reiser med venner, familie, med eller uten barn eller om du skal på bryllupsreise, så står Nyati safari klare til å sammensette den perfekte turen for deg og din familie.

You may also like