Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/atenresa.se/abraide-media.no/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Reise

Opplev verden, autentisk og ekte

Har du en liten oppdagelsesreisende i magen, så er backpacking kanskje måten du skal benytte deg av for å oppdage verdens skjulte perler. Ordet backpaker stammer fra gammelt av det og reise rundt i verden med kun sin ryggsekk som bagasje, slå telt der det passer deg, og kun la fantasien sette begrensninger til hvor turen bærer hen. I dag finnes det flere måter å backpacke rundt om i verden på, du kan velge den gamle tradisjonelle måten, eller du kan tilmelde deg en backpackereise igjennom et reiseselskap. Fordelen med et reiseselskap er at turen allerede er arrangert for deg, og du kan reise rundt og oppleve spennende destinasjoner sammen med likesinnede, eventyrlystne mennesker som deg selv. Som backpacker får du en enestående mulighet til å oppleve verden fra en ny vinkel, du får se storslått natur, oppleve spennende kulturer og du møter mange interessante mennesker på din vei, du får oppleve kulturer du aldri har sett, og smake nye spennende matretter, samtidig som du lærer en masse om verden og deg selv. Som backpacker får du testet nye grenser av, og du vil sitte tilbake med mange inntrykk som vil vare for livet ut.

Igjennom Adventureno får du muligheten til å delta på en reise som bringer deg fra bunnen av havet og til toppen av fjellet. Du vil få se storslått natur, oppleve det ville dyreliv som de forskjellige land har og by på. På en backpackerreise vil du skulle gjøre alt fra å sove i en hytte på savannen, til å ligge på en strand med en drink i hånden samtidig som du ser ut over det krystallblå vannet.

Hvem passer en backpackereise til og hva koster det

Sitter du og tenker at en backpackereise kunne være noe for deg, så er det nok fordi det nettopp er det. En backpackerreise passer til de fleste, og det finnes flere forskjellige turer du kan tilmelde deg på. På denne måten er du sikret å finne en tur som passer dine ønsker og behov. På Adventureno finner du flere pakkereiser, hvor det hele er arrangert for at du skal få den best mulige tur. Backpackerreiser er en reiseform som passer for de fleste, samtidig som de ofte er snillere med lommeboken enn andre tradisjonelle reiseformer. Grunnen til dette er fordi at du som backpacker ofte reiser i litt større grupper, og sover flere sammen, samt benytter dere av transportmidler som buss og tog. Dette er med til å holde kostnadene nede, hvilket gjør det til en lukrativ måte å reise på for mange, spesielt for unge og studerende.

En backpackereise med Adventureno vil gi deg muligheten til å oppleve alt fra Afrikas Kilimanjaro, med savanner, løver og giraffer, og helt til de gamle Incarikene i Peru, det er opp til deg selv hvor turen skal gå. Adventureno tilbyr skreddersydde turer til en rekke forskjellige destinasjoner, med formålet om at du skal ha den best mulige tur, og få oppfylt ønsket om å oppleve verden på en ny og spennende måte.

You may also like