Reise

Reis til Tanzania – og opplev Zanzibar, Kilimanjaro, Serengeti og mye mer

Mange nordmenn drømmer om reiser til Tanzania, som uten tvil er et av landene i Afrika som har aller mest å by på. Her finner du ikke bare de ikoniske safariturene, men dessuten også Afrikas høyeste fjell Kilimanjaro, og strandparadiset Zanzibar.

Alt på en gang – eller vil du reise til Tanzania flere ganger?

En reise til Tanzania er ikke en pakkereise som du bestiller på impuls, du bør definitivt dra nytte av råd og hjelp fra en erfaren reiseleverandør. Det kan være overveldende å prøve å sette seg inn i alle mulighetene som Tanzania har å by på, og en optimal kombinasjonsreise må nesten planlegges av noen som har gjort det flere ganger før.

Med Tanzania Tours kan du velge å faktisk oppleve både Kilimanjaro, safari i Serengeti, og strandliv på Zanzibar, i løpet av en og samme reise. Det forutsetter selvfølgelig at du har nok tid og penger å avse, og turen opp til Kilimanjaro kan være relativt strabasiøs. Kombinasjonen safari og strand på Zanzibar kan være mer overkommelig, og en ypperlig kombinasjon for familier.

Samtidig er det selvfølgelig også mange som lengter tilbake til Tanzania etter det første besøket, og det er ikke noe i veien for å begrense seg til bare safari og det afrikanske dyrelivet i løpet av den første turen til Tanzania.

En helt optimal beliggenhet

Det finnes mange spennende land i Afrika, men Tanzania kan tilby en beliggenhet og kombinasjon av opplevelser som er vanskelig å matche. Det er selvfølgelig ingen andre land som kan gjøre krav på Kilimanjaro, men dessuten er kombinasjonen med både kystlinje mot det indiske hav og fantastiske savanner unik. Det er lett å glemme at Seychellene ligger et lite stykke utenfor Tanzania og Zanzibar, det sier noe om hvilke badeopplevelser du kan forvente deg.

Ta en titt på hva Tanzania har å tilby i dag, og god tur!

You may also like