Virksomhet

Dekorer kontoret ditt og øk produktiviteten din

Blir du ofte distrahert på jobben? Du kanskje blir overrasket over å finne ut at kontoret ditt kan ha delvis skyld. Selv om det er flere forskjellige faktorer som bidrar til mangelen på produktivitet, er det løsninger for å bekjempe kjedsomheten. Her er fem enkle trinn for å omdanne kontoret ditt til et produktivt arbeidsplass:

Velg fargen som skal være på kontoret

Det finnes måter å inkludere et fargevalg på på skrivebordet ditt. Bilder og personlige pyntegjenstander i lignende farger kan alle bidra til å sette stemningen. Du kan også kjøpe noen flotte tekstiler fra georgjensen-damask.no. Her er hva noen forskjellige nyanser kan gjøre for deg:

Blå – En stabil og beroligende farge. Blå kan hjelpe deg med å fokusere på den aktuelle oppgaven.

Gul – Gul er kjent som en lys, lykkelig farge og kan bidra til å stimulere kreativitet.

Rød – Hvis arbeidet ditt krever at du er fysisk aktiv, er rød den riktige farge for deg. Rød kan øke hjertefrekvensen, blodstrømmen og påkalle følelser og lidenskap.

Legg til planter

Spesielt hvis kontoret mangler vinduer, er det ikke noen bedre måte å legge til litt natur i din daglige arbeidsdag enn å ha noe grønne planter! Å ha plantevekster på kontoret ditt bidrar til å øke produktiviteten og oppmerksomheten. Ikke bare det, men de bidrar til å filtrere luften for å fjerne mugg og bakterier også!

Hold skrivebordet ditt organisert

Dette virker åpenbart, men et rent skrivebord fører til et klarere sinn. Gjør det til en vane å redusere rotet rundt skrivebordet ditt og hele kontoret! Når du utviklet et godt system, vil du finne at du bruker mindre tid på å lete etter filer eller papiret du trenger, og mer tid på å fokusere på det du trenger å oppnå. Ta en titt på virksomhetentips.no hvis du er interessert i mer forretningsmessige artikler og informasjon.

Bytt belysning

Skarpt lys fra datamaskinen eller skinnet fra lysrørene på kontoret kan forårsake hodepine og utløse migrene hos personer. Naturlig lys forbedrer ytelsen på arbeidsplassen. En av de beste tingene du kan gjøre, er å erstatte sterke fluorescerende lys med energibesparende pærer som etterligner naturlig lys. Det er også en bra idé å åpne vinduet litt nå og da heller!

You may also like