Virksomhet

GNP Energy er utfordreren på strømmarkedet

Når man hører ordet strømleverandør så tenker nok de fleste på de store strømprodusentene i Norge, som nærmest har monopol på markedet. Strøm er noe alle trenger, enten det er for privat bruk i eget hus, eller på et kontor. Strøm er helt nødvendig for så mange hverdagslige ting, og mange tar det for gitt. Den eller de personene som betaler strømregningen vet godt at strøm koster. Kanskje det er de samme personene som også maser om at man skal være påpasselig med å slå av lysene, sånn at man ikke bruker unødvendig strøm. Fordi som mange vet; strøm koster.

Følg GNP Energy på LinkedIn for å få siste nytt fra selskapet.

Fordelen ved å benytte seg av GNP Energy som strømleverandør

GNP Energy er et forholdsvis ungt firma som utfordrer gigantene i strømbransjen. De har stort fokus på effektiv drift og lave kostnader, noe som kommer kundene til gode. De skiller seg ut på markedet ved at de ikke produserer strømmen de selger, men at de følger strømmarkedet og selger strømmen til kunden for samme pris som de selv har kjøpt den for. GNP Energy ønsker å kunne gi sine kunder en forutsigbar og rettferdig pris på sin strøm.

GNP Energy tilbyr flere strømpakker man kan velge imellom. Med Folkepakken så følger GNP Energy prisen på strømmarkedet, og belager seg på situasjonen på strømmarkedet.   For de som ønsker en mer stabil og forutsigbar pris, så er Huspakka et opplagt valg. Med denne pakken så betaler man en fast månedspris på kun 799 kroner. Dette inkluderer et årlig forbruk på inntil 25 000 kWh. Selskapets salgsstrategi utfordrer de store strømleverandørene, og skaper på denne måte mer konkurranse på markedet. Det er til syvende og sist en god nyhet for kunden, fordi selskapene kan bli tvunget til å sette prisen ned for at de skal kunne være konkurransedyktige.

Ut over kontorer i Sandefjord Norge så har GNP Energy også kontorer i Danmark, Sverige, og Finland. De er et selskap i stor vekst med 241.000 kunder pr dags dato. De har også gjort det enkelt å skifte strømleverandør, alt man behøver er noen personlige opplysninger og så er det tatt hånd om. Ønsker man å vite mer kan man lese om GNP Energy her.

GNP Energy har også egen Facebook-side, der man kan følge med på siste nytt fra selskapet. Besøk GNP Energy på Facebook.

You may also like