Virksomhet

Innovativt, teknisk utstyr til din klinikk

Sponset innhold

Jobber du innenfor helsesektoren? Kanskje du driver din egen hudlegeklinikk eller jobber som helsesøster i skolesektoren? Å jobbe med mennesker, krever ikke bare empati og en enorm mengde kunnskap. Det krever også det riktige utstyret. På nettsider som Abbott får du kjøpt medisinsk utstyr til nettopp det formålet du trenger. Dette gjelder alt fra teknisk utstyr som medisinske møbler, stetoskop og utstyr til blodtrykksmåling, til undersøkelseslamper og latekshansker. I denne artikkelen får du et innblikk i hva slike nettsider kan tilby av teknisk utstyr.

Teknisk utstyr i topp kvalitet

Hvis du jobber som fotterapeut og trenger nytt utstyr, kan du med fordel undersøke på nettet og finne utstyr der i topp kvalitet til din praksis. Dette kan for eksempel være gode neglesakser, undersøkelseslys og en god behagelig stol for klientene dine. Du kan også finne krakker til deg selv, som gjør det lettere for deg å undersøke klientene. På den måten er du hele tiden sikret å ha det beste utstyret som fungerer og gjør det det skal.

Det samme gjelder for deg som er helsesøster, hvor du kan få kjøpt komplette utstyrspakker som er skreddersydd din praksis og de behovene du har. Dette kan være alt fra babyvekt, standardvekt og høydemåler, til spesialkremer- og såper. Jobber du som jordmor på sykehuset, får du også kjøpt produkter til dette formålet, om det så skulle være undersøkelseslamper eller jordmorstetoskop. Mulighetene er mange, og produktene er basert på de beste teknikkene og materialene innenfor de forskjellige fagfeltene.

Utstyr og produkter til behandling av sår

Jobber du som kirurg eller lege, kan du også få kjøpt utstyr og materialer til sutur og behandling av sår. Dette gjelder alt fra plaster, absorberende bandasje, stiftfjerner til hud og sårlukningstape. Du kan også finne operasjonsbekledning og munnbind. Det fantastiske ved å bruke nettsteder som for eksempel Abbot, er at du kan finne akkurat det du trenger, bare et museklikk unna. Samtidig kan du kontakte nettstedet og få hjelp til å skreddersy kjøpene dine.

Dersom du er medisinstudent, kan du også få pakker som egner seg nettopp for deg. Dette kan for eksempel være teknisk utstyr som en reflekshammer, stetoskop, LED-otoskop, lyktpenn eller et diagnostiske sett. Du får også kjøpt forskjellige former for tråd til å sy sår med. På den måten får du det basisutstyret du trenger, fra ledende og store produsenter som Welch Allyn, Littman, Hebu og Smiths Medical.

You may also like